Lisa Slungård i frisk gange_1200x933.jpgAktiviteten foregår langs stien rundt Gammelosen og det det legges vekt på å gå, slik som Lisa demonstrerer her. 

- Det er mange som ønsker å endre levevaner, men som synes dørstokkmila blir for lang, sier Lisa Slungård.

Hun er frisklivsveileder hos Friskliv og mestring i Orkdal kommune, som 14.januar 2019 starter med et treningstilbud for nettopp dem som sliter med motivasjonen til å komme i gang med sunnere levevaner.

- Dette er et lavterskeltilbud hvor målgruppen er voksne som ønsker en varig endring av levevaner i form av fysisk aktivitet. Over 12 uker får deltakerne delta i et tilrettelagt gruppebaser opplegg, sier Lisa, som opplyser at treningene vil bli ledet av fysioterapeut og er helt gratis!

Lystbetont

Treningene har fokus på mestring og treningsglede og har som mål at man i løpet av perioden skal få motivasjon til å fortsette de sunne levevanene også etter at opplegget er ferdig.

Det legges opp til to treninger hver uke, og aktivitetene foregår utendørs.

- Vi møtes i Gammelosen på Orkanger mandag og onsdag og holder på en time. På mandagene fra 10.00 til 11.00 og på onsdagene fra 14.00 til 15.00, sier Lisa.

Bedre levevaner

Programmet blir svært variert, der styrke og kondisjon er de viktigste ingrediensene.

- Det blir moderat til høy intensitet i øktene, sier Lisa Slungård, som ønsker velkommen til alle som har lyst til å bli i bedre form og få inspirasjon til å få varig bedre levevaner.

- Husk at du som deltar vil møte andre som er i akkurat samme situasjon som deg selv!

Er dette noe for deg?

Lisa Slungård portrett[1].JPGLisa hører gjerne fra deg!

Ta kontakt med Friskliv og mestring Orkdal.

E-post: frisklivogmestring@orkdal.kommune.no
Telefon: 948 23 420

Du finner også Friskliv og mestring Orkdal på facebook - send oss gjerne en melding!