Strand Gammelosen 0713 (2)[1].JPG

I forbindelse med oppkobling av rørledning fra Thamshavn Verk til folkehelsesenteret, vil stranda i sørenden av Gammelosen bli stengt for publikum tirsdag 2. juli til og med fredag 5.juli.

Sjøledningen, som skal forsyne folkehelsesenteret med oppvarmet vann i en miljøvennlig energiløsning, ble torsdag trukket inn i Gammelosen. De siste ukene har Norsk Havservice AS i samråd med totalentreprenøren Skanska, sveiset rør i Orkdalsfjorden.

Dario og John Anders_1200x788.jpgDario Leko og John Anders Elvrum holder i tømmene fra kommunens side i byggingen av folkehelsesenteret.

- Det har vært en vellykket prosess så langt, sier prosjektleder i Orkdal kommune, Dario Leko, som opplyser at det nå er selve sammenkoblingen inn til bygget som skal gjøres.

Dette arbeidet innebærer at det må graves i strandsonen for å få rørledningen ned i grunnen. Leko lover imidlertid at entreprenøren vil sørge for at stranda blir like fin igjen etter at arbeidet er avsluttet. Det vil bli satt opp gjerder i området som tydelig viser hvor arbeidet skal foregå.

Øvrige deler av det flotte området i Gammelosen vil selvsagt være åpent for publikum, presiserer Leko, som opplyser at Orkanger vel også er informert om arbeidene.

- Vi har et godt samarbeid med velforeningen og har hatt stor nytte av innspillene de har kommet med før og under byggeperioden, sier Leko.   

Dersom det skulle bli endringer i framdriftsplanen vil Orkanger Vel holdes oppdatert, og kommunen vil informere gjennom sine ordinære digitale kanaler.