Sampro

Tirsdag 3. juni var det sommeravslutning for alle som har sitt daglige virke på Sampro. Etter et arbeidssomt første halvår, der spesielt vedsalget nådde nye høyder grunnet den kalde vinteren, var det samling ved Hostovatnets bredder med grilling og hyggelig samvær.

Sampro har fem faste ansatte veiledere, som tilrettelegger ulike oppgaver for 23 personer med ulike bistandsbehov. I tillegg har bedriften opprettet plasser for praksikandidater, blant annet for flyktninger som har behov for språktrening. Oppgavene spenner seg fra vevstue, trevareavdeling, vedarbeid og merking av veistikker til service- og kontroll av brannslukkingsapparater.

Daglig leder Atle Ingar Kjelstad og enhetsleder Arnt Tronvoll benyttet anledningen til å takke for innsatsen til en svært så trofast arbeidsgjeng. Bedriften har nesten ikke fravær og det vanket mange rosende ord til arbeidsgjengen som hadde samlet seg rundt grillen i godværet. 

Sampro hadde i 2.kvartal 2018 et sykefravær på rekordlave 0,9 prosent, noe som tyder på både god helse og svært god trivsel på arbeidsplassen - en bedrift egnet til inspirasjon og etterfølgelse!