Kriserom.jpg

Her vil du finne oppdatert informasjon om den nasjonale helseøvelsen i Orkdal. Den foregår på dagtid - torsdag 1.november. Her vil hendelser og aktiviteter bli oppdatert og publisert så snart Orkdal kommunes krisestab har klarert informasjon som skal offentliggjøres. NB! Vi må presisere at hendelser og aktiviteter som det øves på er fiktive. Dette er kun en øvelse! Allikevel vil det være konsekvenser av øvelsen, eksempelvis stengte veier, som vil være reelle og som publikum må forholde seg til.

KL.13.36 Øvelsen er avsluttet!

Kl. 12.41

Befolkningen kan vende tilbake til normalsituasjon. Det innebærer at man også kan bevege seg ut. Situasjonen på havna, sykehuset og bussulykken på Fannrem er avklart og under kontroll.

Kl.12.01

Det er bekreftet at bussen som er involvert i ulykken på Fannrem er fra Torshus folkehøgskole. Pårørende oppfordres om å ringe pårørendetelefon 72 48 33 90

Kl. 11.37

VI MINNER OM AT PÅRØRENDETELEFON :72483390 BENYTTES

Kl. 10.55

Bussulykke på FV 65 nord for Forve bru på Fannrem. Uavklart situasjon. Stor trussel for befolkningen. Befolkningen bes fortsatt holde seg innendørs. FV 65 er stengt!

Kl. 10.46

Situasjonene er fortsatt uavklart. Det er opprette evakuerings- og pårørendesenter på Bårdshaug Herregård (Borgstua og gammelbygget) på Orkanger.

Vi oppfordrer fortsatt befolkningen om å holde se innendørs.

Det er opprettet et pårørendenummer som folk kan ringe: 72483390

Kl. 10.06

Uavklart hendelse på Orkanger havn. Det er også meldt om uavklart hendelse på Orkdal sykehus.

Kommunen har satt krisestab. Det bes om at alle holder seg innendørs.  

Det er opprettet et pårørendenummer som folk kan ringe: 72483390