Knykengjengen.JPG

Et velfortjent bløtkakestykke og mange lovord fra NRK og Toppidrettsveka skapte god stemning rundt bordene

Til tross for fravær av Petter Northug, Johannes Høsflot Klæbo og flere andre stjerner, som måtte kaste inn håndkleet dagene før Toppidrettsveka, var årets tv-tall svært oppløftende.

- I vår fjortenårige historie er dette det nest beste tv-resultatet. Kun slått av fjoråret, da vi hadde 1,5 millioner TV-seere på NRK, sa Harald Fladseth da dugnadsgjengen fra Orkdal IL og Orkanger IF var samlet til evaluering i Knykstuggu tirsdag denne uka.

Toppidrettsveka var det mest sette programmet, utenom nyhetene, på torsdag og fredag kveld, kunne Fladseth fortelle. Som daglig leder i Toppidrettsveka hadde han bare godord å komme med til arrangørstaben som sørget for prikkfrie arrangement både i Idrettsparken og i Knyken.

Vertskapsrollen
På evalueringskvelden ble det servert bløtkake og kaffe, for øvrig sponset av lokalt næringsliv. Som alltid var det god stemning rundt bordene i Knykstuggu, med mye latter og godt humør. Ordfører Oddbjørn Bang var full av lovord til dugnadsarbeiderne som nok en gang viste at Orkdal er svært godt egnet til å være vertskap for store arrangement. Harald Fladseth ønsker gjerne å fortsette samarbeidet med Orkdal.

Kake fra Mega.JPG

- Vi ønsker å knytte store arrangement til mindre steder, og ikke bare til Trondheim, sa Fladseth.

T-skjorter
Han mener det er viktig å sette distriktene i Midt-Norge på kartet og vise resten av landet at vi har mye mer å by på enn trønderhovedstaden.

- Vi ser store muligheter for Orkland kommune, som blir et solid tyngdepunkt i denne delen av Trøndelag, sa Fladseth.

Nye Orkland kommune var for øvrig representert på evalueringskvelden og delte ut T-skjorter til dugnadsmedarbeiderne fra de to idrettslagene, noe som ble svært godt mottatt. Programmet ble ledet av daglig leder i Orkdal IL, Magne Fossbakk, som på sin lune og informative måte bidro til å skape en hyggelig ramme rundt arrangementet.  

Harald Fladseth.JPG

Harald Fladseth og May Renate Settemsdal fra Toppidrettsveka, sammen med