Dario og John Arnt.jpg

Det sier Dario Leko, som sammen med John Anders Elvrum arbeider med folkehelsesenteret. Det som blir den største forandringen for publikum er at den nåværende innkjørselen til Orklahallen stenges 1. juni. Samme dato starter bygginga av folkehelsesenteret, om alt går etter planen.

Samarbeid med OTI-sentret

Innkjørsel Orklahallen.JPG
- Innkjørselen blir stengt med en gang arbeidet starter. I perioden 1. juni til 1. august har vi fått tilgang til deler av parkeringsplassen til Oti-senteret. Det er snakk om 50 parkeringsplasser, som vil bli godt merket, sier byggherreombud Leko.

Hensyn til bevegelseshemmede
Fra og med 1. august vil det bli opparbeidet parkeringsplass på andre siden av veien for 3T. Dette vil bli den nye ordinære parkeringsplassen for hele anlegget med plass til 200 biler. I tillegg etableres det en ny midlertidig vei fra Tverradkomsten, parallelt med skotthyllbanen og forbi garderobeanlegget.

-Denne veien er til bruk for varelevering og handikappede, som på denne måten skal komme seg helt inn til anlegget. Det vil bli et fysisk skille mellom kjørende og myke trafikanter for å opprettholde sikkerheten, sier Leko.

Plan.png

Reetablerer aktivitetsområder
Tennisbanene, BMX-banen og skateplassen vil bli flyttet og blir ikke tilgjengelige mens utbyggingen foregår.

- Vår plan er at de skal reetableres etter at byggingen av folkehelsesenteret er ferdig, men da på en annen plass på området, sier Leko.

Folkehelsesenteret fra sjøsiden.png

Prosjektledelsen håper at folk har forståelse for de tiltak som nå gjøres, slik at både anleggsarbeidet og bruken av Orklahallen kan foregå så smidig som mulig.

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

John Anders Elvrum
Prosjektleder
John-anders.elvrum@orkdal.kommune.no
Telefon: 98081536 / 72483119

Dario Leko                                                                
Prosjektleder
Dario.Leko@orkdal.kommune.no
Telefon: 90952429